Band

LECHERY is een enthousiaste 5-koppige coverband uit Friesland. Het repertoire bestaat uit zo’n 80 bekende pop- en rocknummers van toen en nu. Hierdoor kan Lechery flexibel inspelen op de muziekbehoefte en wordt een optreden vakkundig opgebouwd qua intensiteit. Stevige rocknummers, mooie ballads en swingende popklassiekers wisselen elkaar af.

De optredens van Lechery zijn zeer energiek want het dak moet er altijd af: er wordt gerockt, gedanst, meegezongen, gesprongen en genoten! Er zijn altijd wel mensen uit het publiek die spontaan een nummertje komen meezingen.

Lechery beschikt over eigen licht en geluid en een vaste geluidsman. Ook maakt de band geen gebruik van tussenpersonen zoals een boekingskantoor. Hierdoor haal je voor een schappelijke prijs een uitstekende coverband in huis! De mannen van Lechery spelen al jaren in de huidige bezetting en voelen elkaar blindelings aan. Muzikaal is er heel veel mogelijk met 2 gitaristen en een toetsenist die zijn Hammond orgel graag laat ronken!

Wat wil je nog meer van een band? De bekende pop- en rocksongs vliegen je om de oren tijdens de Lechery-optredens. Stilzitten is geen optie!